Despre noi

DESPRE NOI

FELIN este o companie ce opereaza din 1991  in piata echipamentelor si materialelor de protectie si lucru.

Faptul ca ne-am inceput activitatea ca firma producatoare de imbracaminte, nu a ramas niciodata fara urmari. Probabil ca este unul din motivele succesului nostru

FELIN studiaza nevoile clientilor sai in domeniul protectiei muncii si al echipamentelor de lucru si ofera solutii eficiente printr-o gama larga de produse, fie executate in propriile facilitati de productie, fie achizitionate de la producatori de elita din tara si din strainatate.

Suntem  producatori si distribuitori a intregii game de echipamente, acordam  consultanta si asistenta tehnica de specialitate tuturor operatorilor ce detin personal productiv, in orice domeniu de activitate.

FELIN este  o echipa de oameni optimisti deschisi la minte, ne intelegem bine si ne pasa de ce facem. Tinem la oamenii si la firmele cu si pentru care lucram.

MISIUNE / VIZIUNE / VALORI


Misiunea si obiectivele noastre

Telul nostru este acela de a intelege, prelua si rezolva necesitatile clientilor nostri in privinta protectiei muncii, astfel incat acestia sa se poata dedica in intregime sarcinilor lor principale, intr-o maniera relaxata si sigura.  Intelegem pe deplin responsabilitatile ce ne revin si ne dam silinta sa ne achitam de obligatii studiind in permanenta contextul in care opereaza clientii nostri, luand in calcul toate elementele implicate: legislatia europeana, cele mai noi tehnologii in domeniu, propriile lor planuri de dezvoltare

Viziunea noastra

Este reprezentata printr-un mediu de afaceri sanatos, care functioneaza dupa principii morale, etice si sanatoase. Un mediu de afaceri care crede in valoarea produsului romanesc  si are intotdeauna atentia tintita catre rezultate si atingerea obiectivelor

Valorile in care credem

Integritate – Facem intotdeauna ceea ce promitem ca facem, cand promitem ca facem.

Comunicare – Avem grija sa pastram o relatie apropiata cu toti clientii si partenerii nostri. Aceasta se vede prin faptul ca fiecare dintre clientii nostri este vizitat,  i se raspunde la un email in cel mult 24 de ore si i se intoarce un apel pierdut in maximum 3 ore.

Orientare catre rezultate – Implementam, administram si optimizam doar acele solutii care aduc rezultate masurabile in afacerea clientului nostru.

TESTIMONIALE

CLIENTI SELECTATI